БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SUPER HEROES Marvel Черната Пантера - Слънчевата птица на Шури 76211

Марка
LEGO
SKU
163591
116,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Marvel Слънчевата птица на Шури (76211) изглежда толкова невероятно, колкото невероятна е и играта на децата с него. Дайте този самолет на фен на Черната пантера на възраст 8 и повече години и гледайте как въображението му полита! Най-добър за игра и показване Този впечатляващ самолет е автентична възстановка на „Слънчевата птица“ – фантастичната летяща машина, пилотирана от Шури от „Черната Пантера: Уаканда завинаги“ на Marvel Studios. Това многофункционално и мощно оборудване на супергероя разполага с 2 големи двигателя на сферични шарнири, които децата могат да накланят и въртят под различни ъгли. Пантите позволяват сгъването на крилата напред и назад. Отзад има място за съхранение на юмручните оръжия на Шури, а отпред са монтирани 2 оръдия. Комплектът включва 4 минифигури – Шури, Желязното сърце MK1, Накиа и Атума – заедно с техните страхотни оръжия и аксесоари.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 355 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.