БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Фигура за изграждане Kапитан Америка 76258

Марка
LEGO
SKU
170747
85,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Най-известният супервойник в киновселената на Marvel е в ръцете на малките супергерои на възраст над 8 години. Висока 25 см, тази LEGO® Marvel Фигура за изграждане капитан Америка (76258) е напълно подвижна и с автентични детайли, за да вдъхнови безкрайни игри на въображението. Емблематична фигура от Marvel Колекционерският герой от Отмъстителите на Marvel е забавен за конструиране и предоставя безкрайни възможности за игра и показване. Подвижните стави на раменете, ръцете, таза и краката позволяват на децата да създават страхотни екшън пози, докато поемат безкрайни вълнуващи мисии. Преносимата фигура за игра включва автентични детайли, като известния щит на героя, който може да бъде прикрепен към ръцете или гърба му в зависимост от това какво изисква екшънът. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 310

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.