БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Черната пантера 76215

Марка
LEGO
SKU
168763
679,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отдайте почит на Т‘Чала, кралят на Уаканда, с тази детайлна възстановка на Черната пантера за възрастни фенове на „Сага за безкрайността“ на Marvel Studios.

Главата, гърдите и ръцете в почти естествен размер са в поза за емблематичния поздрав „Уаканда завинаги“,и двете ръце имат подвижни пръсти и се отделят, за да разширят възможностите за излагане на показ.

Този завладяващ експонат се допълва от стабилна основа с прикрепена плочка с емблема.
Възрастните фенове на Отмъстителите на Marvel могат да се потопят в творчески проект за създаване на модел с LEGO® Marvel Черната пантера (76215).

Този колекционерски експонат за отдаване на почит на „Сага за безкрайността“ на Marvel Studios ще бъде гарантирано начало на разговор, където и да бъде поставен. Разширен модел за конструиране на крал Т‘Чала Тази детайлна възстановка включва главата, гърдите и ръцете на Черната пантера в почти реален размер, които са в поза за емблематичния поздрав „Уаканда завинаги“. И двете ръце имат подвижни пръсти и се отделят от основния модел, за да се увеличат възможностите за излагане на показ. Стабилна основа на експоната с прикрепена плочка с емблема допълва това трайно напомняне за епичната легенда. С 2961-те си части, този предизвикателен и удовлетворяващ модел със сигурност ще доставя голямо удоволствие и задоволство дълго след като строителството е завършено.

 

Подходящ за фенове над 18 години.
Брой части: 2961 

 

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.