БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars The Razor Crest™ 75331

Марка
LEGO
SKU
176022
1199,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Представете си живота като галактически ловец на глави, докато конструирате и показвате версия от LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series на космическия кораб The Razor Crest (75331). С дължина 72 см, той е изпълнен с автентични детайли, които препращат към запомнящите се моменти от Star Wars: The Mandalorian. Горната част на космическия кораб и неговите огромни двигатели се повдигат за лесно разглеждане на детайлния интериор, а пилотската кабина може да се сваля за достъп до спалните помещения. Има странични люкове и товарно отделение с шкаф за оръжие, камера за замразяване в карбонит с размер за минифигура и други, плюс отделяща се спасителна капсула. 5-ма герои от Star Wars Комплектът включва също стойка за показване на представените за първи път през октомври 2022 г. минифигури от LEGO Star Wars на Мандалореца, Митрол и Куил, фигура от LEGO на Грогу в детска количка и представената за първи път през октомври 2022 г. фигура от LEGO на Блърг за конструиране. Специален подарък Този колекционерски комплект LEGO Star Wars за възрастни е великолепен подарък за познавачите на Star Wars или всеки напреднал строител на LEGO.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 6187 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.