БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars The Justifier 75323

Марка
LEGO
SKU
156171
349,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

С този модел децата ще могат да пресъздават епични истории от Star Wars: The Bad Batch с този превъзходен, построен от тухлички на LEGO® модел на космическия кораб на ловеца на глави Кад Бейн – The Justifier (75323). Феновете ще харесат реалистичните характеристики, като заден двигател, който се сгъва нагоре и надолу за полет и кацане, детайлна пилотска кабина, пружинни оръжия на върховете на крилата и „лазерна“ затворническа килия за Омега. Има 4 минифигури от LEGO Star Wars™ на Кад Бейн, Омега, Фенек Шанд и Хънтър със страхотни оръжия и аксесоари, плюс фигура от LEGO на дроида Тодо 360, които вдъхновяват игра с въображение. Илюстрирани инструкции Страхотна идея за подарък за деца, които обичат новостите, тази играчка за конструиране се предоставя с инструкции „стъпка по стъпка“, така че дори феновете на Star Wars, които са начинаещи в комплектите LEGO, могат да строят уверено. Страхотни играчки за построяване От 2 десетилетия The LEGO Group пресъздава емблематичните космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars и предлага богат асортимент от комплекти за почитателите от всички възрасти.

Подходящ за деца над 9 години. 

Брой части: 1022

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.