БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Тантив IV™ 75376

Марка
LEGO
SKU
179677
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отдайте се на вълнението, което изпитахте, когато гледахте началната сцена на Star Wars: A New Hope, с модела за конструиране от тухлички LEGO® на космическия кораб Тантив IV. Почувствайте мощта на творческата си сила, докато улавяте незабавно разпознаваеми детайли на емблематичен космически кораб, видян за първи път, докато е преследван от разрушител. Поставете своето превозно средство от Star Wars™ върху стойката за конструиране и добавете табелката с името и тухличката за 25-ата годишнина на LEGO Star Wars, за да завършите впечатляващ експонат. Моделът за конструиране и показване е част от колекцията космически кораби LEGO Star Wars със среден размер. То е забавна изненада за вас или подарък за други фенове на Star Wars и колекционери на сувенири. Уникалният комплект LEGO Star Wars Тантив IV за възрастни предлага удовлетворяващо творческо строителство, което може да стане още по-забавно с приложението LEGO Builder. То ви позволява да мащабирате и завъртате вашите модели на екрана в 3D, да проследявате напредъка си и да записвате всичките си комплекти на едно място.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.