БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Шлемът на командира на клонингите Коди 75350

Марка
LEGO
SKU
165402
160,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отдайте почит на лоялен войник с колекционерския модел за построяване и показване LEGO® Star Wars™ Шлемът на командир на клонингите Коди (75350) за възрастни. Насладете се на изискващия внимание, удовлетворяващ процес на пресъздаване на отличителните контури на шлема, носен от този емблематичен герой в Star Wars: The Clone Wars. Стойка от тухлички с табелка с името допълва впечатляващия експонат. Чудесна идея за подарък Страхотна изненада за вас или подарък за други възрастни фенове на Star Wars и опитни строители на LEGO, този сложен строителен комплект се предлага с инструкции „стъпка по стъпка“ в кутията, можете да откриете и инструкции в LEGO Builder. Галактиката е във вашите ръце Всичко започна много, много отдавна в една много, много далечна галактика. Сега сагата продължава във вашия хол с комплектите LEGO Star Wars, създадени за възрастни. Разгледайте вълнуващата гама, включваща и други шлемове, представени за първи път през март 2023 г., които можете да добавите към вашата колекция.

 

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части:766  бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.