БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Шлемът на капитан Рекс 75349

Марка
LEGO
SKU
165401
160,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Покажете уважението си към велик командир на клонингите от 501-ви легион с колекционерския модел от тухлички LEGO® Star Wars™ Шлемът на капитан Рекс (75349) за възрастни. Внимателно пресъздайте всеки детайл от шлема, както може да се види в Star Wars: The Clone Wars. Добавете стойка за конструиране с табелка с името, за да завършите привличащ вниманието експонат за вашия дом или работно място. Нов начин на строителство Този модел за построяване и показване се предоставя с инструкции „стъпка по стъпка“. Можете също така да изтеглите приложението LEGO Builder, което ви позволява да мащабирате и завъртате своите модели на екрана в 3D, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си. Когато сте готови за друго строително предизвикателство, потърсете други шлемове от LEGO Star Wars, представени за първи път през март 2023 г., които да добавите към колекцията си. Галактика от забавления Всичко започна много, много отдавна в една много, много далечна галактика. Сега историята продължава във вашия дом с комплектите LEGO Star Wars за възрастни. Разгледайте гамата, за да откриете идеи за подарък за празник или рожден ден за фен на Star Wars и всеки запален строител на LEGO.

 

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 854 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.