БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Пиратски воин 75346

Марка
LEGO
SKU
168848
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Поканете децата да открият цяла нова галактика от приключения с модела от тухлички LEGO® на „Пиратски воин“ (75346), който дебютира в Star Wars: The Mandalorian сезон 3. Изтребителят за конструиране разполага с отваряща се пилотска кабина за минифигура, 2 оръдия и отделение, съдържащо топлинен детонатор. Има и 2 минифигури от LEGO. представени за първи път през май 2023 г. – пилот на изтребителя „Пиратски воин“ с бластерен пистолет и Вейн с меч – за допълване на възможностите за екшън игра. Комплектът е уникален подарък за феновете на Star Wars: The Mandalorian на възраст над 8 години. Нов начин за конструиране Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Страхотни играчки за построяване От 1999 г. до днес The LEGO Group пресъздава емблематичните космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars и предлага огромно разнообразие от комплекти за конструиране за почитателите от всички възрасти.

Подходящ за деца над 8  години.

Брой части: 285  бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.