БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Мандалорски изтребител срещу TIE Interceptor 75348

Марка
LEGO
SKU
168849
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата могат да разиграват битки между Мандалорски изтребител и ТАЙ прехващач с комплекта за игра LEGO® Star Wars: The Mandalorian (75348). Той включва Мандалорски изтребител, който направи своя дебют в сезон 3 на популярния сериал на Disney+, и класически ТАЙ прехващач. Всеки има отваряща се кабина за минифигура и 2 пружинни оръжия, а Мандалорският изтребител има отделение за съхранение на оръжие. Супер идея за подарък за възраст над 9 години, комплектът включва и 3 минифигури от LEGO с оръжия, включително The Mandalorian с черен светлинен меч (представен за първи път през май 2023 г. дизайн), плюс представена за първи път през май 2023 г. фигура от LEGO на дроида R2-E6. Подадена ръка за помощ Приложението LEGO Builder ръководи малките деца в интуитивно строително приключение, като позволява мащабиране и завъртане в 3D на моделите, записване на комплекти и проследяване на напредъка. Галактика от творчество От 1999 г. до днес The LEGO Group пресъздава космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars. Изследвайте гамата, за да откриете други строителни комплекти, които ще зарадват почитателите от всички възрасти.

Подходящ за деца над 9  години.

Брой части: 957  бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.