БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Корабът на Боба Фет Microfighter 75344

Марка
LEGO
SKU
163067
22,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Осигурете на децата страхотно въведение в играчките за построяване LEGO® Star Wars™ с „Корабът на Боба Фет Microfighter (75344)“ за възраст над 6 години. Тази миниатюрна версия от тухлички LEGO на емблематичния космически кораб от класическата сага Star Wars, Star Wars: The Mandalorian и Star Wars: The Book of Boba Fett, разполага с 2 оръдия за ракети за атакуване на вражески звездни изтребители и регулируеми крила за полет и кацане. Включената минифигура от LEGO на Боба Фет, която се предоставя с бластер и реактивна раница, се побира в отварящата се пилотска кабина. Приложение LEGO Builder Добавете допълнително измерение към забавното, творческо изживяване на вашето дете с приложението LEGO Builder, включващо инструкции и интерактивни инструменти за мащабиране и завъртане, които да му помогнат да строи с увереност. Галактика от приключения От 1999 г. до днес The LEGO Group пресъздава космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars и предлага богато разнообразие от комплекти, които са чудесен подарък за фенове от всички възрасти.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 85 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.