БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Клонинг щурмовак на Асока 75359

Марка
LEGO
SKU
172317
44,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата могат да пресъздават сцени от Star Wars: The Clone Wars и да разиграват собствени вълнуващи мисии с „Клонинг щурмовак на Асока от 332 – боен пакет (75359)“. Включва 4 минифигури от LEGO® Star Wars™ – представена за първи път през август 2023 г. минифигура от LEGO на Вон, капитан на клонингите, със специален шлем и 3-ма клонинг щурмоваци от 332-ри легион, плюс бластерна пушка, 3 бластера и 2 реактивни раници, които да вдъхновят игра с въображение. Страхотна идея за подарък за феновете на Star Wars: The Clone Wars на възраст над 6 години, комплектът за конструиране и игра също включва и допълнителен скутер за клонинги с 2 оръдия и седалки за 2 минифигури от LEGO, плюс лазерно оръдие.

Нов начин за конструиране
Прегледайте приложението LEGO Builder за инструкции в цифров вид и инструменти за визуализиране, мащабиране и завъртане, за да подобрите творческото изживяване на децата.

Галактика от забавления
От 1999 г. до днес The LEGO Group пресъздава космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars и предлага богато разнообразие от комплекти, за да зарадва феновете от всички възрасти.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.