БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Клонинг щурмовак и боен дроид – боен пакет 75372

Марка
LEGO
SKU
178376
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете децата да пресъздават вълнуващи сцени от Star Wars: The Clone Wars с LEGO® Star Wars™ Клонинг щурмовак и боен дроид – боен пакет (75372) за възраст над 7 години. Той включва 4 минифигури от LEGO Star Wars и 5 фигури от LEGO – шоков клонинг щурмовак, 3 клонинг щурмоваци, 3 супер бойни дроида и 2 бойни дроида – с емблематични оръжия за екшън игра. Строителният комплект LEGO включва също стрелящ скоростен мотоциклет от Star Wars за 2-ма клонинг щурмоваци и скутер STAP за конструиране за боен дроид. Тридроид с 3 оръдия за ракети и отбранителен пост с оръдие добавят още повече възможности за творческа игра. Прегледайте приложението LEGO Builder за инструкции в цифров вид и инструменти за визуализиране, мащабиране и завъртане, за да подобрите възможностите за строителство на децата. Комплектът за конструиране и игра е страхотен за самостоятелна игра, а героите и конструкциите могат да се комбинират с други комплекти LEGO Star Wars (продават се отделно) от широката гама.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 215 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.