БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Хилядолетният сокол 75375

Марка
LEGO
SKU
179676
179,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Класическата сага Star Wars™ продължава във вашата всекидневна с колекционерския модел на космическия кораб LEGO® Star Wars Хилядолетният сокол (75375) за построяване и показване. Насочете джедайския си фокус и внимание, за да пресъздадете автентични детайли на емблематичния космически кораб, както сте го виждали в Star Wars: A New Hope. Изложете на показ вашето творение на стойка за конструиране, която е проектирана да показва Хилядолетния сокол под динамичен ъгъл, сякаш лети. Добавете табелката с името и тухличка за 25-ата годишнина на LEGO Star Wars, за да завършите експонат, който със сигурност ще събужда носталгични спомени. Превозното средство от Star Wars за конструиране е част от колекцията космически кораби LEGO Star Wars със среден размер. То е забавна изненада за вас или подарък за други фенове на Star Wars и колекционери на сувенири. Уникалният комплект LEGO Star Wars за възрастни предлага сложно творческо строително предизвикателство. Подобрете изживяването с приложението LEGO Builder, където можете да мащабирате и завъртате вашите модели на екрана в 3D, да проследявате напредъка си и да записвате всичките си комплекти на едно място.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.