БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Джедайски храм на Тенуу 75358

Марка
LEGO
SKU
170745
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Осигурете на малките деца на възраст над 4 години страхотна възможност за първо конструиране и игра във вселената на LEGO® Star Wars™ с началния комплект „Джедайски храм на Тенуу (75358)“. Храмът има функция за „левитираща“ скала и детайлен интериор с много елементи за игра. Има също тренировъчен дроид и тест за баланс за обучение на джедаи, плюс скоростен мотоциклет. Страхотен подарък за феновете на Star Wars: Young Jedi Adventures, комплектът включва и представени за първи път през юни 2023 г. минифигури от LEGO на Лис Солей​ и Кай Брайтстар​, плюс минифигура от LEGO на учителя Йода. Забавно конструиране Простите инструкции с картинки са идеални за деца, които тепърва се учат да четат. За допълнително цифрово забавление приложението LEGO Builder разполага с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, които позволяват на децата да визуализират своя модел, докато строят. Комплектите 4+ Играчките за конструиране LEGO Star Wars 4+ са специално проектирани с начални тухлички, така че дори начинаещите строители да могат да конструират превозни средства, сгради и други само с малко помощ от възрастен или по-голям брат или сестра.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 124 

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.