БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Джедайската совалка T-6 на Асока Тано 75362

Марка
LEGO
SKU
175734
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата могат да разиграват на приключенията от Star Wars: Ahsoka у дома с възстановката на джедайската совалка T-6 на Асока Тано (75362) с превъзходни детайли от тухлички LEGO®. Моделът на космически кораб за конструиране разполага с отваряща се пилотска кабина за минифигура на LEGO, колесник, който лесно се прибира за режим на полет, 2 оръдия и 2 отделения за съхранение на инструменти и оръжия. Фантастична идея за подарък за деца над 9 години, изпълненият с екшън комплект включва и представените за първи път през септември 2023 г. минифигури от LEGO на Асока Тано, Сабин Рен, професор Хянг и Марок, плюс светлинни мечове, бластери и много други за вдъхновение на творческата игра. LEGO Builder Изтеглете приложението LEGO Builder, което включва инструменти, с която строителите могат да мащабират и завъртат 3D дигитална версия на строителния модел от реалния живот, докато конструират, записват комплекти и проследяват напредъка си. Страхотни играчки за построяване От 1999 г. до днес The LEGO Group пресъздава космически кораби, превозни средства, места и герои от вселената на Star Wars™ и предлага богато разнообразие от комплекти, за да вълнува феновете от всички възрасти.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 599 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.