БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Диорама на тронната зала на Императора 75352

Марка
LEGO
SKU
168850
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изживейте отново драматичната кулминация на класическата трилогия Star Wars™ с „Диорама на тронната зала на Императора (75352)“. Тя е изпълнена с автентични детайли, включително прозорец на Звездата на смъртта, проектиран специално за този комплект, и въртящият се трон на император Палпатин. Уловете екшъна с минифигурите от LEGO® на Дарт Вейдър и Люк Скайуокър, всяка със светлинни мечове, и император Палпатин с 2 ситски светкавици. Моделът за построяване и показване е допълнен с табелка с известната реплика на Люк („Аз съм джедай, като баща ми преди мен.“) и табелка с емблемата за 40-ата годишнина на Star Wars: Return of the Jedi. Галактика от радост Това е част от колекция комплекти LEGO Star Wars за възрастни, включително други диорами за конструиране, изобразяващи емблематични сцени, и е страхотен подарък за вас и други възрастни фенове на Star Wars. LEGO Builder С приложението LEGO® Builder е лесно да поддържате вашите инструкции за построяване организирани и под ръка. Използвайте приложението, за да мащабирате и завъртате 3D моделите, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си.

Части: 807 бр.
Подходящ за възсрастни над 18 год.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.