БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Диорама на преследването на Ендор 75353

Марка
LEGO
SKU
168851
179,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Уловете динамиката на вълнуващата сцена от Star Wars: Return of the Jedi с LEGO® Star Wars™ Диорама на преследването на Ендор (75353). Включва 3 минифигури от LEGO (принцеса Лея, Люк Скайуокър и щурмовак разузнавач), 2 скоростни мотоциклета с прозрачни елементи, така че можете да ги поставите под ъгъл, сякаш летите през горите на Ендор, 2 дървета за конструиране и представени за първи път през май 2023 г. папратови елементи. Допълнете модела за построяване и показване с табелка с думите на Люк Скайуокър („Бързо! Заглушете техните връзки. Централен превключвател!“) и табелка с емблемата за 40-ата годишнина на Star Wars: Return of the Jedi. Галактика от творчески приключения Това е част от колекция комплекти LEGO Star Wars за възрастни, включително други диорами за конструиране, изобразяващи запомнящи се сцени, и е супер подарък за вас и други възрастни фенове на Star Wars. LEGO Builder • Приложението LEGO® Builder предлага удобен начин за съхраняване на вашите инструкции за построяване и за проследяване на вашия напредък, с инструменти за мащабиране и завъртане на 3D модели

Части: 608 бр.
Подходящ за възсрастни над 18 год.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.