БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Чубака 75371

Марка
LEGO
SKU
175736
419,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отбележете 40-ата годишнина на Star Wars: Return of the Jedi, като отдадете полагаемата почит на легендарния ууки с фигурата LEGO® Star Wars™ Чубака (75371) за конструиране и показване. Насочете творческата си сила, за да пресъздадете косматото му тяло в LEGO стил и да построите неговия патрондаш и гигантски арбалет. Впечатляващата фигура от LEGO за конструиране е с 46 см височина и има вградена стойка за показване. Комплектът включва също табелка с информация за героя, плюс минифигура от LEGO на Чубака с арбалет. Удовлетворяващо конструиране Намерете лесни за следване инструкции в кутията и в приложението LEGO Builder, които да ви водят през всяка стъпка от завладяващия процес на конструиране, след което изложете на показ вашето творение с гордост. Галактика от възможности Всичко започна много, много отдавна в една много, много далечна галактика. Сега историята продължава във вашия дом с колекционерските комплекти LEGO Star Wars за възрастни. Разгледайте гамата, за да откриете чудесни идеи за подарък за празник или рожден ден за фенове на Star Wars.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 2319 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.