БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Червеният сокол 75384

Марка
LEGO
SKU
178377
118,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознайте децата в предучилищнад 4 години с конструирането и играта във вселената на LEGO® Star Wars™ с началния комплект, включващ космическия кораб „Червеният сокол“ от Star Wars: Young Jedi Adventures. Той има основа от начална тухличка, за да даде на малките строители уверен старт, и има място за 3-мата включени герои от Star Wars (минифигури на Нeш Дюранго и Нъбс от LEGO, плюс фигура на дроида RJ-83) в пилотската кабина. Комплектът също така включва скоростен мотоциклет от Star Wars за конструиране, който се побира в космическия кораб, плюс конструкция на малък пазар за творческа игра. Простите инструкции с картинки са идеални за деца, които тепърва се учат да четат. За допълнително цифрово забавление приложението LEGO Builder има интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, които позволяват на децата да визуализират своя модел, докато строят (може би само с малко помощ от възрастен или по-голям брат или сестра). Страхотна идея за подарък LEGO за фенове на Star Wars: Young Jedi Adventures,колекционерската играчка за построяване се комбинира добре с комплекта „Джедайски храм на Тенуу“ (75358 – продава се отделно).

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 136 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.