БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars Бунтовническа база с Явин 172320

Марка
LEGO
SKU
172320
340,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздайте запомнящите се моменти от Star Wars: A New Hope с построената от тухлички LEGO® бунтовническа база на Явин 4 (75365) за възраст над 8 години. Разполага с детайлна командна зала, стая за съвещания на пилотите, сцена за церемонии при награждаване с медали, 2 въртящи се оръдия, дърво за конструиране с повдигаща се наблюдателна кула, Y-wing с 2 пружинни оръжия, плюс сервизна количка. Вдъхнете живот на класическите сцени с 12 герои от LEGO Star Wars™, включително представена за първи път през август 2023 г. минифигура от LEGO на Гарвън Драйс (водач на червената ескадрила) и фигура от LEGO на дроида R2-BHD, плюс характерни оръжия и аксесоари, като например медали, които да връчите на Люк Скайуокър и Хан Соло.

Да строим заедно
Модулният комплект е идеален за конструиране заедно с приятелите и семейството. Подобрете творческото изживяване с приложението LEGO Builder, което има инструменти за мащабиране, завъртане и визуализиране и ви позволява да проследявате напредъка и да записвате комплекти.

Идея за подарък
Изпълнената с екшън играчка за построяване е част от гама комплекти LEGO Star Wars и е страхотен подарък за семейство или приятели, които са фенове на класическата сага Star Wars.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.