БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Star Wars AT-ST 75332

Марка
LEGO
SKU
163251
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Поканете малки деца да се научат да строят и да играят във вълнуващата вселена на LEGO® Star Wars™ с този начален комплект AT-ST (75332). Идеален подарък за възраст 4 години и повече, той включва лесна за построяване версия 4+ на ходещата машина AT-ST от Star Wars: The Return of the Jedi с кабина за минифигура. Има също минифигури от LEGO на Уикет, щурмовак и пилот на AT-ST с оръжия, плюс скутер и наблюдателен пункт на еуоките, както и дърво и катапулт за разиграване по роли на сцени от битката за Ендор. Конструиране с помощта на приложение В безплатното приложение на LEGO с инструкции за построяване ще намерите както инструкции в цифров вид, така и инструменти за визуализиране, мащабиране и завъртане, за да стане творческото конструиране още по-забавно и удовлетворяващо за децата. Какво е 4+ Играчките за построяване LEGO Star Wars 4+ са най-доброто въведение в строителството с LEGO и сагата Star Wars за по-малки деца на възраст 4 и повече години. С основите от начални тухлички, които да им помагат, те могат да строят превозни средства, сгради и други – сами или с помощта на по-голям брат/сестра или възрастен – и да започнат играта бързо.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 87 бр.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.