БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes SPIDER MAN Хълк срещу Носорога – схватка с камиони 10782

Марка
LEGO
SKU
147844
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играчката за построяване LEGO® Marvel Spidey And His Amazing Friends Хълк срещу Носорога – схватка с камиони (10782) поставя супергероите на възраст 4 и повече години на шофьорското място, докато се състезават, за да спасят положението. Децата пресъздават сцени, вдъхновени от популярния телевизионен сериал на Disney+, докато помагат на Спайди и Хълк да осуетят банковия обир на Носорога. Децата ще харесат бойните вагони в този колекционерски комплект с играчки за построяване. Всяко превозно средство чудовище има страхотни детайли – камионът на Носорога има рог за таран, докато този на Хълк има чифт масивни юмруци, готови за разбиваща битка. За лесно конструиране Комплектите за игра 4+ дават възможност на децата да строят бързо. Този се предлага с 2 бази за камиони, така че децата бързо да стигат до играта. Те дори не трябва да завършват целия модел, преди играта да започне, защото всяка торбичка с тухлички съдържа модел и герой. Простите ръководства с картинки улесняват построяването дори за деца, които все още не четат. Възрастните също могат да се включат в забавлението, като предават своите знания по строителство, за да помогнат на малките фенове на Спайдърмен да станат майстори строители.

Подходящ за деца над 4 години. 

Брой части: 110

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.