БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SPEED CHAMPIONS Състезателни коли BMW M4 GT3 и BMW M Hybrid V8 76922

Марка
LEGO
SKU
179690
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст над 9 години ще се радват да притежават фантастичния двоен пакет с превозни средства LEGO® Speed Champions BMW за конструиране: M4 GT3 и M Hybrid V8 (76922). Строителният комплект с коли LEGO с 2 детайлни модела е перфектен както за деца, така и за възрастни колекционери за построяване, показване и организиране на невероятни състезания. Моделите реплика на BMW M4 GT3 и BMW M Hybrid V8 включват автентични детайли на дизайна от версиите в реалния живот, включително ауспуси, дифузьор, задни спойлери, външният дизайн на BMW M Motorsport и интериорни елементи. Състезателните коли се предоставят с подвижен покрив и минифигура на пилот, която децата да поставят вътре за състезателен екшън. Комплектите Speed Champions позволяват на децата и запалените фенове на автомобили да построят реплики на някои от най-емблематичните превозни средства в света. Те с удоволствие ще създават висококачествени модели от тухлички LEGO, включващи отличителни детайли. Всяка кола може да бъде създадена с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в едно лесно и интуитивно строително приключение.

 

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Speed Champions
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.