БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SPEED CHAMPIONS Състезателна кола 2023 McLaren Formula 1 76919

Марка
LEGO
SKU
179687
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст над 9 години могат да събират, конструират и излагат на показ превозното средство LEGO® Speed Champions Състезателна кола 2023 McLaren Formula 1 (76919). Елегантната кола от Формула 1 включва няколко емблематични детайла от дизайна на реалния състезателен автомобил, който гордо отпразнува 60-ата годишнина на McLaren Racing и се състезава в световния шампионат на Формула 1 през 2023 г. Моделът на автомобила McLaren включва много реалистични характеристики: дизайн в черно и папая, емблеми на спонсорите на отбора, колела с надпис Pirelli и система за безопасност на пилота в цвят папая. Комплектът за конструиране на кола се предлага и с минифигура на пилот, която децата да поставят зад волана за вълнуващи състезания. Комплектите LEGO Speed Champions позволяват на децата и запалените фенове на автомобили да построят реплики на някои от най-емблематичните превозни средства в света. Те с удоволствие ще създават висококачествени модели от тухлички LEGO, включващи отличителни детайли. Всяка кола може да бъде създадена с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в едно лесно и интуитивно строително приключение.

Характеристики
Серия LEGO Speed Champions
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.