БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Speed Champions McLaren Solus GT и McLaren F1 LM 76918

Марка
LEGO
SKU
165412
99,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

За първи път феновете на състезанията и децата на възраст над 9 години могат да колекционират двоен пакет свръхколи за конструиране със строителния комплект LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT и McLaren F1 LM (76918). Емблематичният модел F1 LM от 90-те години на миналия век и най-новият Solus GT вече са готови за конструиране, показване и ролеви състезания. Постройте собствен McLaren Версиите за конструиране на 2-те суперколи на McLaren включват автентични детайли от версиите в реалния живот: F1 LM в ограничено издание се предлага в своя отличителен оранжев цвят на папая с централна седалка за шофьора и охлаждащи тръби от двете страни, докато Solus GT също има централна седалка за водача и разполага със задно крило. Комплектът се предлага и с 2 минифигури на шофьори, които децата да поставят зад волана на всяка кола и да организират вълнуващи състезания между тях. Забавна дигитална среда за феновете на LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 581 бр.

Характеристики
Серия LEGO Speed Champions
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Подобни продукти