БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione 76914

Марка
LEGO
SKU
165409
55,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Строителният комплект LEGO® Speed ​​Champions Ferrari 812 Competizione (76914) пресъздава цялата мощ и технически показатели на спортната кола в ограничено издание от реалния живот. Децата на възраст над 9 години и феновете на автомобили могат за първи път да колекционират, построят и излагат на показ страхотния модел. Постройте собствено Ferrari Червената кола Ferrari гордо включва много автентични детайли: жълтата ивица, минаваща през цялата кола, черно острие на предния капак, повдигнато задно крило, изпъкнали вихрови генератори, отличителни фарове и стопове и ауспуси. Комплектът също така се предоставя с минифигура на шофьор на състезателната кола, която да поставите зад волана и да разигравате вълнуващ екшън. Забавна дигитална среда за феновете на LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

 

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 261 бр.

Характеристики
Серия LEGO Speed Champions
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.