БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Sonic Соник с/у робота на д-р Егман 76993

Марка
LEGO
SKU
172333
140,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата се обединяват със Соник, за да спасят положението с комплекта с играчки LEGO® Sonic the Hedgehog™ Соник срещу робота на д-р Егман (76993) за възраст над 8 години. Заклетият враг на Соник, д-р Егман и неговият миньон, Кубот, са заловили животни, за да захранят своите изобретения. Децата могат да изстрелят сферата за скорост на Соник, за да победят д-р Егман, преди да проучат изследователската станция, за да съберат информация за следващата си среща.

Игра и бърз екшън
Децата могат да използват сферата за скорост и изстрелващото устройство, за да се придвижат по рампата и покрай шиповете. Роботът „Яйцето на смъртта“ има отделяща се капсула, която съдържа животните, които д-р Егман използва, за да го захранва. Те могат да бъдат изведени и спасени, когато Соник отбележи директно попадение върху Д-р Егман със сферата за скорост.

Множество начини за игра
Забавлението с бърз екшън се среща с творческата игра с комплектите за игра LEGO Sonic the Hedgehog™. Феновете на Синята светкавица с удоволствие ще създават сцени, вдъхновени от любимите приключения на Соник. Когато дойде време за промяна на темпото, децата могат да се наслаждават на игри на въображението, като се грижат за животните приятели на Соник.

Характеристики
Серия LEGO Sonic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация