БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SONIC Роботът пазач на Нъкълс 76996

Марка
LEGO
SKU
178389
75,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на Соник, момчета и момичета над 8 години могат да разиграват забавни приключения с комплекта играчки LEGO® Sonic the Hedgehog™ Роботът пазач на Нъкълс (76996). Вдъхновени от приключенията на Соник и други герои от видеоиграта, децата създават безкрайни куестове за Нъкълс и Руж, докато строят комплекта, след което разиграват въображаеми начини за кражба и възстановяване на главния изумруд с планера и робота. Забавната играчка за Соник за деца предлага много екшън игри и възможности за разказване на истории. Децата могат да разиграват по роли различни начини как Нъкълс пази главния изумруд или как Руж го открадва и бяга. Всяко дете, което обича екшън фигурите, ще се гордее, че притежава детайлния робот. Забавлението с бърз екшън се среща с креативни начини за игра с играчките LEGO Sonic the Hedgehog™ за деца. Фенове на „Синята мъгла“ с удоволствие ще създават вдъхновяващи сцени с любими герои от играта за Соник. Децата могат да се наслаждават на лесно, интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, където могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 276 бр.

Характеристики
Серия LEGO Sonic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.