БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Sonic Игра със сфери за скорост 76990

Марка
LEGO
SKU
172330
65,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст 6+, които обичат Соник, могат да помогнат за спасяването на положението със „Соник – игра със сфери за скорост (76990)“. Комплектът за игра разполага със сфера за скорост и изстрелващо устройство, което ще придвижи Соник по пистата, докато той побеждава мотобуба бадник и освобождава приятеля си Флики. Децата ще се влюбят в предизвикателството, докато използват изстрелващото устройство за сферата за скорост, за да помогнат на Соник да събере пръстените, да премине през портала и да се изкачи по рампата, за да стигне до скъпоценния камък.

Вдъхновете разказването на истории
Комплектът с играчки е изпълнен с игра и бърз екшън, но това не е всичко – той също така предлага на децата възможности за ролеви игри, докато те помагат в грижите за Флики. След като победят бадника, децата могат да разиграват историята, в която Соник релаксира с любимия си хот-дог с чили и свири на своя диджейски пулт.

Изследвайте света на LEGO® Sonic
Забавлението с бърз екшън се среща с творческата игра с комплектите LEGO Sonic the Hedgehog™. Феновете на Синята светкавица могат да създават сцени, вдъхновени от любимите си приключения на Соник. Когато дойде време за промяна на темпото, децата се наслаждават на игри на въображението, като се грижат за животните приятели на Соник.

Характеристики
Серия LEGO Sonic
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.