БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Sonic Игра с лупинги в зелената зона 76994

Марка
LEGO
SKU
172334
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Открийте най-доброто предизвикателство за феновете на Соник със „Соник – игра с лупинги в зелената зона (76994)“. Комплектът с играчки се предлага със сфера за скорост и изстрелващо устройство, за да придвижите Соник през пистата в мисията му да спаси животните от д-р Егман и бадниците. Деца на възраст над 8 години могат да се насладят на предизвикателството, докато Соник прелита през лупинга и пръстена, преди да събори робота на д-р Егман, за да освободи животните, хванати в капан. Тогава те могат да помогнат на Ейми, докато тя използва водния си скутер и поставя капани, за да победи бадниците Чопър и Нютрон.

Вдъхновете разказването на истории
Комплектът с играчки е изпълнен с бърза екшън игра, но това не е всичко. Освен това предлага възможности за ролева игра, докато децата разиграват историята и се грижат за спасените животни.

Изследвайте света на LEGO® Sonic
Забавлението с бърз екшън се среща с творческата игра с комплектите LEGO Sonic the Hedgehog™. Феновете на Синята светкавица могат да създават сцени, вдъхновени от любимите приключения на Соник. Когато дойде време за промяна на темпото, децата могат да се наслаждават на игри на въображението, като се грижат за животните приятели на Соник.

Характеристики
Серия LEGO Sonic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.