БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO SONIC Бягството на таралежа Шадоу 76995

Марка
LEGO
SKU
178388
45,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на таралежа Шадоу и деца на възраст 8+ могат да създават безкрайни истории с комплекта играчки LEGO® Sonic the Hedgehog™ и да направят забавен план за Бягството на таралежа Шадоу (76995). Вдъхновени от любимите си герои от видеоиграта, децата си представят вълнуващи приключения, докато строят комплекта, след което се забавляват, като помагат на Шадоу да се измъкне от стазисната камера на лабораторията и препускат с мотоциклета си покрай падащата барикада, преди да унищожат бадника Носорог (който освобождава Клъки) и да избягат. Комплектът е пълен с опции за игра, които насърчават разказване на истории. Децата могат да измислят забавни начини Шадоу да се изправи срещу Носорога, преди да избяга с мотоциклета си. Забавлението с бърз екшън се среща с креативни начини за игра с играчките LEGO Sonic the Hedgehog™ за деца. Момчета, момичета и фенове на „Синята мъгла“ с удоволствие ще създават вдъхновяващи сцени с 3 любими екшън фигури на Соник. Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, където могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 196 бр.

Характеристики
Серия LEGO Sonic
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.