БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Златният драконов нападател на Kai 71773

Марка
LEGO
SKU
154407
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на нинджи на възраст 8 и повече години могат да пресъздават вълнуващ екшън от телевизионния сериал NINJAGO®: Crystallized с този страхотен комплект за игра „Златният драконов нападател на Kai (71773)“. Той разполага с превозно средство за множество терени с кабина, 2 оръдия с 4 цеви и остриета на златния дракон. Като сгънете задните колела на нападателя, той може да премине от режим на движение по път към режим на ходене, за да се движи като същество. Строителен комплект, който ще завладее въображението на феновете на нинджи Този строителен комплект включва 7 минифигури: Златен Kai, Zane златен дракон със златни драконови крила, техния съюзник Skylor и група злодеи, срещу които децата да разиграват битки: генерал Mister F, звяра от камък на отмъщението и 2-ма воини от камък на отмъщението. Страхотни играчки за пренасяне на децата в един фантастичен свят! Играчките NINJAGO насърчават децата да оставят електронните си устройства и да се потопят в един неустоим свят на фантастичен екшън. Тук те могат да обединят усилията си със своите смели герои нинджи, за да се борят със силите на злото, с фантастична колекция от комплекти за игра, включително роботи, коли, самолети, дракони и храмове.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 624

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.