БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Творческа нинджа кутия с тухлички 71787

Марка
LEGO
SKU
163065
129,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO NINJAGO Творческа нинджа кутия с тухлички (71787) се предоставя с всичко, от което се нуждаят феновете на нинджи на възраст над 5 години, за да обучат своите герои и да се наслаждават на безкрайни часове екшън. Строителният комплект включва 3 сгради, писта с препятствия с 3 интерактивни станции, оръжеен склад, пълен с оръжия, нинджа кола и нинджа мотоциклет. 530 части, които вдъхновяват творческо конструиране Комплектът за игра също така включва 6 минифигури: Ния, Кай, учителят Ву, мъж и жена ученици и Ловец от кости, всички с оръжия. За първи път комплект NINJAGO се предоставя в кутия с тухлички, за да вдъхнови децата да използват въображението си, за да построят собствени сгради и превозни средства. Освен това е чудесно решение за съхранение и за бързо и лесно прибиране. Забавна дигитална среда за строителите с LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 530 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.