БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Светкавичният самолет на Jay EVO 71784

Марка
LEGO
SKU
163062
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Дайте възможност на феновете на нинджи на възраст над 7 години да се издигнат в небето над NINJAGO® City със „Светкавичният самолет на Jay EVO (71784)“. Този страхотен самолет може да бъде надграден до още по-голям и по-заплашителен модел чрез добавяне на 2 оръдия, златни перки и златен опашен рул. Най-добрите въздушни приключения за фенове на нинджите Строителният комплект със светкавичен самолет се предоставя с минифигура на Джей, която децата да поставят в пилотската кабина, за да разиграват приключения с летяща нинджа. Децата могат също да го комбинират с други комплекти NINJAGO в тяхната колекция, за да се насладят на още повече екшън и игра. Приложение LEGO® Builder Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 146 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.