БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Състезателната кола на Jay и Nya EVO 71776

Марка
LEGO
SKU
176206
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Строителният комплект Състезателната кола на Jay и Nya EVO (71776) позволява на децата на възраст 7+ да разиграват завладяващи приключения в NINJAGO® City. Комплектът за игра с нинджи включва страхотна бронирана състезателна кола с две оръдия и отделяща се летателна машина и хеликоптера на змиите с въртяща се перка. Нинджа герои срещу змийски воини Този впечатляващ нинджа комплект за игра включва 4 минифигури: Jay, въоръжен с меч, Nya с копие, Кобра механик с меч и Боа унищожител. Ново за януари 2022 г. – децата ще бъдат възнаградени с колекционерско знаме, когато победят враговете на нинджата и изпълнят мисията си. Цифрово изживяване за запалени строители на LEGO® Комплектът за игра се предоставя с интерактивни цифрови инструкции за построяване, за да направи опита в конструирането още по-забавен. В безплатното приложение на LEGO с инструкции за сглобяване, налично за смартфони и таблети, има инструменти за мащабиране и завъртане, с които можете да визуализирате модела, докато го строите. Освен това строителите могат да записват „работата“ си в приложението във всеки един момент.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 536 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.