БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Нинджа робот катерач на Кай 71812

Марка
LEGO
SKU
179674
149,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст 9+ могат да пресъздават битки в гората на сенките от сезон 2 на NINJAGO® Dragons Rising с „Нинджа робот катерач на Кай“ (71812). Приключенският комплект включва впечатляваща фигура на робот в червения цвят на Кай с 2 големи нинджа куки на гърба, за да могат децата да разиграват екшън и катерене (или да я закачат и излагат на показ след играта), подвижни ръце, крака, торс, глава и стъпала, 2 големи катани и кабина за минифигура. Нинджа играчката включва 4 минифигури от NINJAGO: Кай катерач и Джей катерач с катани, Уайлдфайър с 2 пламтящи юмрука и злата Джордана с планер. Останалата част от гамата LEGO® NINJAGO от нинджа играчки за конструиране за деца включва дракони, превозни средства и храмове, така че феновете да могат да разиграват ролеви приключения със своите герои (комплектите се продават отделно). Всяка екшън играчка може да бъде създадена с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте модели в 3D, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.