БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Нападение с дракона на Кай 71801

Марка
LEGO
SKU
178367
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст над 6 години могат да пресъздават приключенията от сезон 2 на телевизионното шоу NINJAGO® Dragons Rising със строителния комплект LEGO® NINJAGO® Нападение с дракона на Кай (71801). Децата с вълнение ще построят първата по рода си екшън играчка LEGO NINJAGO, преди да натиснат надолу златната опашка на дракона и да гледат как той се впуска в екшъна. Комплектът за игра се предоставя с 2 минифигури: Кай излитащ дракон с меч катана, който може да язди екшън фигурата на дракон за конструиране, и пазач с маска на вълк с арбалет. Децата могат да организират битки между героите от LEGO NINJAGO, за да спечелят син елемент за драконска сила от подвижната уста на фигурата на дракона. Останалата част от гамата LEGO NINJAGO от нинджа играчки за конструиране за деца включва роботи, превозни средства и храмове, така че феновете да могат да разиграват ролеви истории със своите герои (комплектите се продават отделно). Всяка фантастична играчка може да бъде създадена с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 24 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.