БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Нападение с дракона на Арин 71803

Марка
LEGO
SKU
178369
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст над 6 години могат да пресъздават любимите си сцени от сезон 2 на телевизионното шоу NINJAGO® Dragons Rising с играчката с нинджи LEGO® NINJAGO® Нападение с дракона на Арин (71803). Децата с вълнение ще построят първата по рода си екшън играчка LEGO® NINJAGO, преди да натиснат надолу златната опашка на дракона и да гледат как той се впуска в епични битки. Подаръкът с дракон се предоставя с 2 минифигури: Арин излитащ дракон с катана, който може да язди на гърба на дракона, и воин с маска на вълк с меч. Децата могат да организират сблъсъци между фигурите на нинджи, за да спечелят яркозеления елемент за драконска сила от вътрешната страна на подвижната уста на жълтия дракон. Останалата част от гамата LEGO NINJAGO от нинджа играчки за конструиране за деца включва роботи, превозни средства и храмове, така че феновете да могат да разиграват ролеви игри и приключения със своите герои (комплектите се продават отделно). Всяка фантастична играчка може да бъде създадена с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 27 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.