БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Леденият дракон на Zane 71786

Марка
LEGO
SKU
163064
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът за игра LEGO® NINJAGO® Леденият дракон на Zane (71786) включва всичко необходимо, за да могат децата над 10 години да се насладят на ролева игра със своите нинджа герои. С този модел „2 в 1“ от NINJAGO може да се построи подвижен леден дракон с 6 крака, дълга опашка, рога и крила със златни остриета и след това той да се превърне в подвижен драконов воин, който стои на 2 крака и държи голямо златно острие. Комплектът включва 5 минифигури Строителният комплект се предоставя с 5 минифигури: Зейн и Пиксал с мечове за битки срещу злодеите Рицар от кости, Воин от кости и Крал на костите, всеки от които има оръжие от оръжейния пакет за зелените воини от кости. Това злодейско трио също така има храм от тухлички, около който могат да се събират. Приложение LEGO Builder Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 10 години.

Брой части: 973 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.