БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Лава дракон 71793

Марка
LEGO
SKU
170741
116,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на нинджи на възраст над 8 години могат да пресъздават любимите си сцени от телевизионния сериал NINJAGO® Dragons Rising с комплекта за игра „Лава дракон (71793)“. Той включва невиждан досега дракон, с който децата могат да играят в 2 режима. В мирен режим той стои величествено, но когато се обърне с главата надолу, той превключва в режим на битка, което му позволява да изстреля лилав елемент за драконска сила от гърдите си. Комплект за игра, изпълнен с минифигури и страхотни аксесоари Нинджа комплектът за игра с дракон се предоставя с 5 минифигури: Кай и Лойд, всеки въоръжен с по 2 катани, Уайлдфайър с нейния юмрук с огнена топка, имперски ловец с меч на империята и лорд Рас със златен чук и боен кораб на въздушна възглавница. Има още 4 елемента за драконска сила в различни цветове и 3 драконови енергийни двигателя, които децата могат да събират в други комплекти NINJAGO. Забавна дигитална среда за феновете на LEGO® Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.
Брой части:479

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.