БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Имперска хрътка ловец на дракони 71790

Марка
LEGO
SKU
170738
45,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Включващ страховита играчка чудовище и 3 минифигури, комплектът за игра „Имперска хрътка ловец на дракони (71790)“ осигурява на децата всичко необходимо, за да се насладят на безкрайни, изпълнени със забавления часове, докато разиграват смели битки от телевизионния сериал NINJAGO® Dragons Rising. Представеният за първи път през юни 2023 г. звяр Фотак има подвижна глава, опашка и крака, както и впечатляващи нокти и шипове. Комплект за игра, изпълнен с минифигури и страхотни аксесоари Комплектът за игра LEGO® NINJAGO се предлага с 3 минифигури: нинджа воини Лойд и Джей, въоръжени с по 2 катани, и имперски генерал, който има голям меч и може да язди със седло на гърба на звяра Фотак. Забавна дигитална среда за феновете на LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 6 години.
Брой части:198 

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.