БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Драконовият храм на нинджите 71759

Марка
LEGO
SKU
154931
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът за игра „Драконовият храм на нинджите (71759)“ помага на децата на възраст 4+ да развиват своите строителни умения. Включва подвижен дракон, 2 храма на нинджи, 2 подвижни дървета, драконово яйце и 4 минифигури: нинджите Kai и Nya и лошите воини Кобра Механик и Хитра змия. Комплект за игра, който вдъхновява малките строители Този комплект за игра с нинджи е специално създаден за конструиране и забавни игри за деца на 4 и повече години. Всяка торбичка с тухлички в кутията съдържа модел и герой за построяване, така че децата да могат се впуснат бързо в екшъна. Има също и начална тухличка, която осигурява частично построена основа, от която децата да продължат да строят дракона. Цифрово забавление за цялото семейство Този комплект за игра включва интерактивни инструкции в цифров вид за построяване, с които конструирането да е още по-забавно за малките строители. В безплатното приложение на LEGO® за таблети и смартфони с инструкции за построяване има инструменти за мащабиране и завъртане, които позволяват на малките деца да визуализират модела, докато строят. Те също така могат да записват „работата“ си в приложението във всеки един момент.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 161 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.