БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Драконът Егалт 71809

Марка
LEGO
SKU
178375
150,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Деца на възраст над 8 години могат да пресъздават вълнуващи приключения от сезон 2 на телевизионното шоу NINJAGO® Dragons Rising с големия комплект за игра с герои „Драконът Егалт“ (71809). Това е първата по рода си играчка с дракона на учителя в гамата NINJAGO, който има подвижни крака, опашка, глава и крила от фолио, собствен меч и държач за катана на гърба. Приключенската играчка се предлага с 5 минифигури – воините нинджи Лойд, Сора и Ния, въоръжени с мечове, и двамата злодеи – лорд Рас с чук и Синдер с меч – така че децата да могат да разиграват боен екшън с нинджи. Има и малко дърво, построено от тухлички, което съдържа магическия чук и разбиващия гонг, които героите от NINJAGO се борят да спечелят. Играчките с нинджи за конструиране от LEGO® NINJAGO включват роботи, превозни средства и храмове за вълнуващи ролеви игри и приключения. Всеки боен комплект може да бъде създаден с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 532 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.