БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Дар от съдбата – надбягване с времето 71797

Марка
LEGO
SKU
170744
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на нинджи на възраст над 9 години с вълнение ще разиграват екшън с обновения комплект за игра „Дар от съдбата – надбягване с времето (71797)“. Емблематичното превозно средство сега е въздушен кораб, което позволява на нинджата да „плава“ над новообединения свят. Разполага с подвижен дракон, монтиран отпред, подвижни платна, оръдия отзад и въртящи се на 360 градуса двигатели. Покривът също може да бъде премахнат, за да се разкрият стая за навигация и стая за игри с аркадна машина. Страхотни играчки за деца Първокласният комплект за игра се предлага с модел на бебето Рию и 6 минифигури: учителят Ву с жезъла си, Арин с кука, Сора, Лойд и Кай, всеки със златна катана, и Раптън с меч на империята и собствена кука, с които децата с въображение могат да разиграват завладяващи сцени от телевизионния сериал NINJAGO® Dragons Rising. Забавна дигитална среда за феновете на LEGO® Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.
Брой части:1739 

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.