БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Боен роботски пакет на Джей 71805

Марка
LEGO
SKU
178371
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момчета и момичета на възраст над 6 години могат да разиграват изпълнени с екшън бойни сцени от сезон 2 на телевизионното шоу NINJAGO® Dragons Rising с приключенската играчка „Боен роботски пакет на Джей“ (71805). Играчката за конструиране с нинджи за деца включва страхотна фигура на робот с подвижни ръце, крака и торс, който държи голям златен меч и може да стреля с 2-те си оръдия. Играчката с нинджи включва 4 минифигури от NINJAGO и много аксесоари. Джей е въоръжен със златен меч, а минифигурата на учителя Лойд е с 2 златни катани. Ноктестият воин с маска на вълк има дълги нокти на всяка ръка, а пазачът с маска на вълк е с арбалет. Останалата част от гамата LEGO® NINJAGO от нинджа играчки за конструиране за деца включва дракони, превозни средства и храмове, така че феновете да могат да разиграват ролеви приключения със своите герои. Всеки комплект приключенски играчки може да бъде създаден с приложението LEGO Builder, което направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте модели в 3D, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 78 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.