БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Битката между Кай и Рас 71789

Марка
LEGO
SKU
170737
45,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Битката между Кай и Рас (71789) е идеалният начин да запознаете децата на възраст 4+ както с вълнуващия свят на NINJAGO®, така и с радостта от конструирането с тухлички LEGO®. Фантастичният комплект за игра включва драконова кола, ATV, минифигури на Кай и лорд Рас, парче синя светкавица в държач за показване и 2 пламъка, за да могат децата да разиграват вълнуващ екшън от телевизионния сериал NINJAGO Dragons Rising. Комплектът LEGO за начинаещи учи децата как да строят Комплект за игра LEGO NINJAGO с превозни средства е специално създаден за страхотно конструиране и забавни игри за деца над 4 години. Всяка торбичка с тухлички в кутията съдържа модел и герой за построяване, така че децата да могат се впуснат бързо в екшъна. Има също и начална тухличка, която осигурява частично построена основа, от която децата да продължат да строят. Забавна дигитална среда за малки строители с LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 4 години.
Брой части:103

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.