БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO NINJAGO Битка с робота на Арин 71804

Марка
LEGO
SKU
178370
31,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играчката с нинджи „Битка с робота на Арин“ (71804) позволява на деца над 4 години да се научат да строят, докато се присъединяват към опита на своите нинджа герои да спасят приятелите си дракони. Ролевата екшън играчка включва впечатляваща фигура на робот, за да вдъхнови децата да пресъздават вълнуващи приключения от сезон 2 на телевизионното шоу NINJAGO® Dragons Rising. Комплектът LEGO® се предлага с 2 минифигури: Арин с катана и воин с маска на вълк и меч. Арин се побира във фигурата на подвижния робот, който държи голям меч и въртящо се острие, докато воинът с маска на вълк може да лети в планер, който има подвижни крила, дисково оръдие и 2 копия. Има и кристална пещера от тухлички с магически чук вътре и стойка за оръжия с 2 златни катани. Играчката с нинджи е създадена, за да осигури забавно строителство за деца на възраст над 4 години, които откриват радостта от конструирането с тухлички LEGO. Комплектът се предоставя с начална тухличка: частично построена основа, която помага на децата да строят бързо и уверено.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 104 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.