БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO MINECRAFT Жабешката къща 21256

Марка
LEGO
SKU
178292
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Къщата от LEGO® Minecraft® е оформена като жаба и се предоставя с фигури на популярни герои от играта. LEGO Minecraft Жабешката къща (21256) е подарък за конструиране и игра за деца над 8 години. Играчка за построяване за деца, които обичат играта Minecraft. „Жабешката къща“ е изпълнена с автентични детайли от Minecraft – легло, маса, работна маса, пещ, сандък, торта и мед – и повдигащ се покрив за лесен достъп. Отвън има ферма, където играчите могат да берат цвекло, пшеница и цветя, и езеро, където децата могат да използват въдица и лодка от тъмен дъб с гребла. Има 3 вида жаби (зелена, сива и кафява) и тиня, която, както играчите ще разберат, има специално взаимодействие с жабите. Многофункционалният комплект LEGO® Minecraft включва герой от Minecraft, зомби и фигура на Удавен с тризъбец, което гарантира, че играчката предлага безкраен екшън и ролева игра. Малките строители също така ще харесат приложението LEGO Builder, което позволява на потребителите да мащабират, да завъртат в 3D и да проследяват напредъка.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 400 бр.

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.