БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Minecraft Занданът на скелетите 21189

Марка
LEGO
SKU
156157
67,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO Minecraft Занданът на скелетите (21189) е екшън играчка за играчи на Minecraft на възраст 8 и повече години. Класически приключения от Minecraft с креативност от LEGO Този многофункционален комплект за игра изправя изследователя на пещери срещу враждебни скелети в среда с множество биоми, включваща пещера със сталагмити и сталактити; тучна пещера с храсти, лози, вода, глина и факли; и зандана на скелетите, който включва въртящ се размножител на скелети. Практическите действия включват бутане на сталагмит, за да накарате камъните да се срутят върху враждебните същества, и завъртане на стена, за да разкриете трети скелет. Оръжията включват арбалет и кирка, а също така има сандък, съдържащ музикален запис, хляб и кост. Има всичко, от което се нуждае играчът на Minecraft, за да се наслади на безкрайни творчески приключения!

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 364

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.